• slide1

  slide1

  "La Resi" aquí i ara

 • slide2

  slide2

  Aquí i ara.. una actitud!

 • slide3

  slide3

  "La Resi" - Una actitud!

 • slide4

  slide4

  "La Resi" - Somriures

 • slide5

  slide5

  "La Resi" - connectats

 • slide1
 • slide2
 • slide3
 • slide4
 • slide5

Videos

Avis parlen de guerra i postguerra

Residencial Colonia Güell

Ideari de "La Resi"

Aquí i ara una actitut…un dia a la resi mai comença sempre segueix; quan un membre de l’equip de treballadores entra a la casa on viuen els nostres avis i àvies, sap que la seva funció és prestar la seva ajuda en les activitats de la vida diària que pogui necessitar...

A la Resi s’acompanya a les persones des del respecte, amb empatía, validant les seves emocions, donant sentit al seu dia a dia, reforçant les seves potencialitats , prioritzant la seva dignitat amb calidesa i des del cor, tenint en tot moment present la seva història de vida, única i irrepetible. És per això que treballem amb l’Atenció Centrada en la Persona fugint dels antics esquemes residencials. Aquí i ara es respira proximitat, familiaritat, amb un equip de professionals cohesionat , amb una actitut intuïtiva i format per col.laborar amb els Residents amb humilitat, senzillesa i dinamisme.

Totes les activitats que es programen són ideades per facilitar el dia que ha de transcórrer. Potenciem que ells es segueixin sentin útils dins de la Gran Família que som cobrint així les necessitats bàsiques dels èssers humans que fa que trobem sentit a la vida. La seva veu es té en compte per totes les activitats de la casa i les seves famílies participen activament de tot el que es va proposant, ja sigui presencialment com aprofitant les noves tenologíes d’avui dia a través del blog o el grup de famílies de whatsapp.

Per altre banda, quan es tracte de persones grans desorientades amb pèrdua d’autonomia sabem acompanyar-los fent un esforç de comprensió de les manifestacions de la persona, mitjançant el reconeixement i recolzament dels seus sentiments per sobre de la realitat. Reconeixem doncs, les emocions que la persona tracte d’experimentar fent un treball d’acompanyament verbal i no verbal.

Donem molta importància al menjar, sobretot al menjar al casolà, i així és com cuinem amb la supervisió d’una dietista. Som experts en fer pastissos, coques i tota mena de sucs, batuts , granissats, sopes i cremes que fan les delicies de tots.
Programem festes , aniversaris, sortides i el que calgui... alicients que ens aparten de la rutina i ens posen un somriure a la vegada que vivim una experiència de manera diferent a la nostre vida.

Sabem de la importància de fer exercici físic i ´s per això que cada dia ens mobilitzem, amb la fisioterapeuta i també amb l’animadora, ja sigui al matí o ve a la tarda.
Cada dia és diferent perque treballem amb per persones i per persones, és un valor primordial el fet de saber-nos adaptar a cada circumstància i amb l’exemple convidar als nostres avis a adaptar-se als canvis, canvis que ens prenem com a reptes cada dia i aconseguir així esperits forts , lluitadors i motivats.

Fer-se gran SÍ, acompanyats amb AMOR i RESPECTE, valorant la dignitat per sobre de tot amb una ACTITUT POSITIVA.

 
maiteferref@suara.coop
C/Bosc de Joaquím Folguera, 5 Colònia Güell
08690 Sta Coloma de Cervelló (Barcelona)
logo rg blanc
 

Tel: +34 936 402 944
Tel: +34 651 805 303