• La Resi

DIRECCIÓ I ADMINISTRACIÓ

- “ Bon dia !!…voldríem parlar amb la Directora? “
- “ Doncs la Directora sóc jo.”

Ara ja no m’ho pregunten, i això vol dir que ja no faig cara de nena com quan vaig començar als 27 anys. La gent em diu que vaig ser una valenta perque era molt jove per montar una empresa i jo sempre contesto que les GANES poden amb tot. Sóc infermera de professió i des dels 14 anys que treballo amb la gent gran, m’apassionen i em va passar un tren i m’hi vaig ben enfilar, ara fa 13 anys.

He venut llibres, he sigut peixetera, he fet de cangur, d’auxiliar de clínica els caps de setmana i festius. El que fos per aconseguir el que volia, una lluitadora nata. De manera intuïtiva sempre he confiat amb el projecte “ Resi “ i aprenent dels errors que vas cometen a la vida t’adones que pots fer coses increíbles.

Mai dic que vaig a treballar , sempre dic vaig a “ La Resi “, és el meu motor a la vida, el meu espai de comfort, parlar amb els avis, pensar com millorar, fer les reunions d’equip, organitzar, fer cursos, xerrar amb les famílies, observar com et miren els avis, ajudar-los a trobar sentit al final de les seves vides quan creuen que ja no en té, acompanyar-los fins a l’últim suspir, adonar-te’n que ets les seves mans, els seus ulls o les seves cames i molts cops fins i tot la seva veu….....trobar la manera en que cadascú vol ser acompanyat és el repte més senzill i a la vegada complicat del nostre dia a dia a la Resi, aconseguir-ho dóna sentit al Resident, a la seva família, a l'equip i per suposat a mi que m'enriqueixo amb cada persona que hi forma part....així que em sento agraïda i afortunada cada matí. GRÀCIES!!

Titulacions: Post Grau en Direcció i Gestió de Residències
Diplomada en Infermeria
Tècnica en Anatomia Patològica
Auxiliar de Clinica
Així com diferents cursos d’Acompanyament a la Mort, Reiki, Reflexologia Podal entre d’altres.

 
info@residencialcoloniaguell.cat
C/Bosc de Joaquím Folguera, 5 Colònia Güell
08690 Sta Coloma de Cervelló (Barcelona)
logo rg blanc
 

Tel: +34 936 402 944
Tel: +34 651 805 303