• La Resi

Entorn

Tenim el privilegi d’estar a 20 min de Barcelona però de poder gaudir d’un entorn privilegiat de boscos i tranquil·litat.

Estem molt a prop de St. Boi del Llobregat on hi trobem tots els serveis necessaris i a la vegada gaudim de tota la calma que el petit poblet de la Colònia Güell ens ofereix; els diumenges ens distraiem amb tots els turistes que venen a visitar la Cripta de Gaudí i que nosaltres veiem per la finestra ( fins i tot podem dir que el Mossèn de la Cripta ve els diumenges a donar la Comunió a tots aquells residents que volen rebre la ), i amb la fisioterapeuta gaudim veient les casetes dels Treballadors que antigament es guanyaven el jornal a la Fàbrica de cotó del Sr. Güell; un cop l’any ens visiten els Reis Mags d’Orient ja que comencen la cavalcada a la Resi i petits i grans disfruten junts d’una nit màgica, a l’Octubre participem a la Fira del Modernisme i ens traslladem a principis del segle IX ; també participem a la Fira de St, Jordi a la Primavera i venem tota la producció de manualitats i costures que han fet els residents i amb els diners que es treuen fem una festassa, així com la Festa de la Cirera del mes de maig.

Com no podia ser d’una altre manera tenim una gran zona d’aparcament perquè les famílies puguin venir tant com vulguin i si no condueixen no hi ha problema ja que estem molt ben comunicats a través dels Ferrocarrils de la Generalitat, que ens deixen a dos minuts de la porta de casa.

Així dons us hi esperem ben aviat, perquè no tenim horari de visites, sempre sou Benvinguts!!

colonia

colonia

cripta1

cripta1

cripta2

cripta2

cripta3

cripta3

entorn

entorn

entorn2

entorn2

 
maiteferref@suara.coop
C/Bosc de Joaquím Folguera, 5 Colònia Güell
08690 Sta Coloma de Cervelló (Barcelona)
logo rg blanc
 

Tel: +34 936 402 944
Tel: +34 651 805 303