• La Resi

Història

A dia d’avui encara quan , de tant en tant, m’aturo al bell mig de “ La Resi “ i faig una fotografia visual del que m’envolta ( residents, famílies i personal ), no em puc creure que ja fa 12 anys que em vaig embarcar en aquesta història , una història d’AMOR a la meva professió i per descomptat a les Persones Grans.

Treballava d’Infermera a una Residència a Barcelona i la vida em va brindar l’oportunitat de poder portar la meva pròpia i gràcies a la valentia que et dona la juventut vaig dir un SÍ al meu repte laboral. No va ser gens fàcil i vaig haver de superar uns quants obstacles abans no va arribar l’esperat 5 de juny del 2003 i des d’aleshores fins a dia d’avui no m’empanadeixo ni un sol moment d’haver seguit la meva intuïció. He après dels Residents el que cap llibre podria explicar ; la importància de la Història de Vida , he après del personal ; la importància de Sentir-se un Equip i he après de les famílies ; la importància del Valor Família i jo l’ÚNIC que els hi puc oferir és que la seva vida tingui sentit fins el final.

Tot això no hagués estat possible sense l’ajut dels meus dos socis que tot i no estar presents en el dia a dia han confiat amb mi al 100%. Tant és així que després de 12 anys estem ampliant “La Resi” per poder dónar cabuda a les persones que volen formar part d’aquest somni fet realitat.

No puc acabar aquest escrit sense agraïr des del cor a tot l’equip de professionals que fa possible que aquesta història no tingui un objectiu final, sinó que sigui senzillament un camí a recórrer.

 
info@residencialcoloniaguell.cat
C/Bosc de Joaquím Folguera, 5 Colònia Güell
08690 Sta Coloma de Cervelló (Barcelona)
logo rg blanc
 

Tel: +34 936 402 944
Tel: +34 651 805 303